Novosti

Farma Tomislavgrad d.o.o nositelj važnih certifikata

HACCP
ISO 9001
ISO 14001
POLITIKA SIGURNOSTI HRANE I ZAŠTITE OKOLIŠA

 

 

 

Mesna industrija Rakitno uvela sustav ISO 14001

šišović

Politika zaštite okoliša

Kao jedan od vodećih proizvođača svježeg mesa u regiji Mesna industrija Rakitno d.o.o. čvrsto je opredjeljena za okolišno odgovoran i održiv razvoj.

Uvjereni smo da ćemo sprečavanje zagađenja na izvoru postići integriranjem zahtjeva norme ISO 14001 u naš sustav upravljanja, pri čemu se obvezujemo:

Mlijeko s duvanjskih pašnjaka u Meggle proizvodima

šišović

Kakvo mlijeko pijemo? Otkud sirovina? O kakvoj kvaliteti je riječ? Pitanja su koja kupci u Bosni i Hercegovini s pravom postavljaju. Poučen negativnim iskustvom o uvozu svega i svačega prosječan bh. građanin je skeptičan. Pa ipak u moru svakojake ponude upravo kupci po kriteriju kvalitete izdvoje one najbolje. Tako je i s tvrtkom Meggle. Upravo njihovo mlijeko dolazi s domaćih pašnjaka. Dokaz? Farma Tomislavgrad!

Ekstra-klasa mlijeka

Dodjela certifikata Farmi Tomislavgrad

šišović

Predstavnik Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva 14. rujna Farmi Tomislavgrad d.o.o. svečano je uručio međunarodni Certifikat za sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008 i Certifikat za HACCP sustav.

Otvorena veterinarska stanica

šišović

Prošle subote je u Rakitnu otvorena prva privatna veterinarska stanica u Hercegovini, a svečano otvaranje popraćeno je i prigodnom feštom i zakuskom jer se ipak radi o kraju nadaleko poznatom po gostoljubivosti mještana.

Združeni sadržaj