Proizvodi

Pivska Šišović

šišović

Napokon, sve što pravi pivoljupci vole nalazi se u jednom savršenom proizvodu ! 

 

Bavarska Šišović

šišović

Ova dobro poznata münchenska bijela kobasica zadovoljit će sve ljubitelje blagog okusa. Dio je tradicije u Münchenu, a posebno je popularna tijekom festivala piva - Oktoberfest. Tradicionalno se jede za doručak kuhana u toploj vodi sa slatkim senfom i bavarskim perecem uz bijelo pšenično pivo.

Debrecinka Šišović

šišović
Ova dobro poznata pikantna mađarska kobasica zadovoljit će sve ljubitelje jačeg okusa kao i one koji će to tek postati. Tanke i uske kobasice mogu se kuhati i peći, te jesti samostalno, ili kao dodatak drugim jelima.
Domaća kvaliteta !

Mortadela Šišović

Šišović

Znanje talijanskih majstora i u umjetnosti i u hrani nadaleko je poznato. Mortadela je jedan od tradicionalnih proizvoda koji je iz Italije prešao u svijet. Spoj naše tradicije s onom talijanskom možete pronaći upravo u Mortadeli Šišović.

Rakitska kobasica Šišović

šišović

Tamo gdje se sudaraju vjetrovi s Čvrsnice, Vrana i Čabulje s mirisima hercegovačkih trava i toplim dahom Mediterana nastala je Rakitska kobasica.

Lovačka kobasica Šišović

šišović

Za sve one koji cijene okus pažljivo spravljene kobasice, za sve one kojima je važna kvalitetna užina, jelo koje vraća snagu - ukusan i hranjiv obrok osigurava Lovačka kobasica Šišović.

Duboko zamrznuti ćevapi

šišović

Ne morate brinuti koje čevapčiće ponijeti na izlet. Ne morate strahovati da se vašim gostima na roštilju neće svidjeti ovo tradicionalno i svima omiljeno jelo. Šišović ćevapi, spravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka, u perfektnom omjeru junećeg i svinjskog mesa, što garantira prepoznatljiv okus pravog ćevapa. Pritom će s optimalnim sadržajem masnoće osigurati sočnost svakog čevapčića ponaosob, na radost svakog vašeg prijatelja, gosta ili ukućana.

Šišburger 500g

šišović

Fino izbalansiran spoj junećeg i svinjskog mesa Šišović kvalitete, uz sol, papar i bijeli luk u točno određenim količinama – To je Šišburger. Pravi okus hamburgera, od posve domaćih sastojaka i po domaćoj recepturi, ovo svjetski poznato jelo donosimo na vaš stol. I ne samo stol, jer uživati u Šišburgeru možete na izletu, u prirodi, u ribolovu, nakon rekreacije, nakon napornog posla ili školskih obveza.

Združeni sadržaj